Postopek

izdelave

Za naročila fotoknjig priporočamo hitro povezavo do interneta (LAN, ADSL, Kabelska,…). Prenos za ostale izdelke pa se izvede hitro tudi pri počasnejših povezavah. V nadaljevanju lahko preberete, kako poteka naročanje.

1. Po namestitvi in zagonu programa na levi strani izberete možnost »Foto izdelki« [1]. Po pritisku na gumb se vam prikaže ponudba foto knjig in ostalih foto izdelkov. Izberite želen izdelek in v roletnem meniju ustrezno število strani (velja za fotoknjige) [2]. Fotografije, ki jih želite uporabiti v foto knjigi ali v katerem od posebnih artiklov (koledarji, podloga za miško, …) prenesete v program s pritiskom na gumb »dodaj« ali »dodaj iz mape« [3].

2. Izbrane fotografije »primete« z desnim gumbom miške in jih povlecete na želeno mesto na izbrani strani. Fotografije lahko dodajate (odstranjujete), jim spreminjate velikost, jih vrtite, prekrivate in še veliko več [4]. Različne možnosti za delo s fotografijami so na izbiro na desni strani okna [5]. Pripravljeno naročilo je potrebno samo še poslati [6].

3. Sledi pošiljanje, vpis osebnih podatkov, izbira načina prevzema ter potrditev naročila. Po potrditvi se naročilo preko interneta prenese v laboratorij, kjer se izdela in nato pošlje po načinu, ki ste ga izbrali v programu [7].Za dodatno pomoč pri izdelavi naročila lahko pokličete tudi v fotolaboratorij Fotoplus (02/3003593), kjer vam bomo z veseljem pomagali.

Spletno naročanje